вНовости

Київська влада підтримає постраждалих від афери «Перлина Троєщини»

Київська влада підтримує постраждалих від будівельної афери та пропонує алгоритм легалізації даного будівництва та введення його в експлуатацію законним шляхом. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Спасибко на виїзній інспекції об’єкту незаконної забудови – ЖК «Перлина Троєщини» на вул. Закревського, 42а, по якому зараз ведеться кримінальне провадження.

За його словами, зараз в цьому житловому комплексі є 850 постраждалих, які вже створили ОСББ для захисту власних прав.

«Люди, що інвестували в цей об’єкт, об’єдналися в ОСББ, створили юридичну особу, а ми роз’яснили їм, яким чином їм приймати участь у розробці ДПТ, як міська влада допоможе їм у відведенні земельної ділянки та отриманні всіх необхідних дозвільних документів. Дуже важливою є роз’яснювальна кампанія серед мешканців, ми маємо донести всім постраждалим інвесторам, який є конкретний алгоритм подальших дій для того, щоб добудувати будинок, легальним шляхом ввести його в експлуатацію та експлуатувати його законно», – підкреслив Олександр Спасибко.

Топ-10 новостроек на берегу Днепра

За повідомленням прес-служби КМДА, основне короткострокове завдання по цьому об’єкту – пережити зиму, щоб люди були з теплом, водою та усіма комунікаціями. Дано доручення енергопостачальній компанії  підключити ці будинки по тимчасовій схемі. Після цього будуть реалізовані довгострокові задачі.

Джерело: КМДА
Фото: wikimapia.org

Автор: