вНовости

Переваги покупки квартири в ЖК «Малахіт»

Переваги покупки квартири в ЖК «Малахіт»ЖК «Малахіт» malahyt.com.ua від будівельної компанії «Інтеграл Буд» — це житло та житлові комплекси  підвищеного рівня комфорту, розташоване в самому серці Києва і реалізоване забудовником за мінімальною ціною. Розташовується ЖК «Малахіт» в центрі Києва — в Солом’янському районі. Мешканцям не знадобиться добиратися в іншу частину міста для того, щоб розважитися, зробити покупки, або відвезти дітей до навчального закладу — все потрібні для міського життя елементи розвиненої інфраструктури знаходяться в крокової доступності. Забудовником заплановано зведення дитячого садка на території комплексу для більшого комфорту мешканців, які мають дітей.

Комплекс знаходиться в центральній частині столиці, недалеко від станції метро «Вокзальна» (15 хвилин пішого ходу). Доїхати до будь-якого куточка Києва ви зможете як на наземному громадському транспорті, так і на метро.

Недалеко знаходиться Солом’янський парк — мальовниче місце, в якому так люблять проводити весь свій вільний час мешканці столиці та гості Києва.

Забудовником заплановано зведення чотирьох висотних будинків на 25 поверхів кожен. Процес будівництва можна відстежити завдяки онлайн-трансляції — забудовником були встановлені web-камери на майданчику. Крім дитячого садка, «Інтеграл-Буд» передбачив облаштування на території комплексу спортивні майданчики, підземний паркінг, паркові зони. Мешканцям не знадобиться добиратися в іншу частину міста для того, щоб розважитися, зробити покупки, або відвезти дітей до навчального закладу — все потрібні для міського життя елементи розвиненої інфраструктури знаходяться в крокової доступності.  Зводяться будинки по монолітно-каркасної технології, по якій стіни заповнюються сучасним будівельним матеріалом — КЕРАТЕРМ. Утеплення стін проводиться за допомогою мінеральної вати.

Автор: