вПолезно

Очищення стічних вод м’ясокомбінатів

З огляду на складний характер виробничих процесів м’ясопереробних комбінатів, необхідні потужні очисні споруди, щоб в належній мірі забезпечити охорону та стан навколишнього середовища. Як правило, застосовується особлива ступінчаста технологія очищення стічних вод, і компанія «Акваполімер Інжиніринг» здійснює розробку проектів і обладнання для таких підприємств.

Локальні очисні споруди

Будь-який м’ясокомбінат має локальні очисні споруди, які виконують функції з очищення стічних вод з всіх виробничих ділянок. Крім цього, стічні води утворюються і на інших етапах виробничого циклу, таким чином, вони являють собою складну багатокомпонентну систему.

З огляду на специфіку виробництва, при проектуванні локальних очисних споруд необхідно розглядати кожне виробництво окремо. Таким чином, вдасться сформувати очисні споруди такого рівня, який би повністю відповідав вимогам екологічної безпеки, економічної ефективності та енергозбереження.

Для того, що б якість відповідала інвестиціям, а обладнання повністю відповідало високо встановленим вимогам найкраще звертатися до фахівців, які мають великий досвід в цій галузі. Так, для попереднього механічного очищення стічних вод на невеликих виробничих площах цілком підійде барабанне сито MakBoxFil.

Апарат механічного очищення

Барабанне сито за своїми характеристиками в кілька разів перевершує інші схожі моделі очисних установок. Незважаючи на це має досить компактні розміри, що значно розширює можливості проектування і спрощує процес монтажу. Фільтруючий потенціал даного барабанного сита в п’ять разів більший ніж у старих аналогічних конструкцій.

Для забезпечення безперебійної роботи апарату сито обладнується автоматичною системою самоочищення. Такий підхід дозволяє практично виключити факт забивання сита, а, отже, збільшити тривалість роботи обладнання.

Окрім довгої роботи обладнання забезпечує і інші переваги. З огляду на досить просту конструкцію, модель має високу ступінь надійності і не вимагає великих витрат на обслуговування. Крім того, унікальна конструкція барабана забезпечує відмінні гідравлічні якості пристрою.

Зневоднююча установка

Для утилізації осадів стічних вод також необхідно обладнати виробництво шнековим дегідратором. Це обладнання дозволяє максимально скоротити об’єм осаду, що в свою чергу значно спрощує транспортування, зберігання та утилізацію відходів. Обладнання від ТОВ «Акваполімер Інжиніринг» характеризується низьким рівнем шуму та вібрації.

Обладнання продумано до дрібниць і має все необхідне технічне оснащення для тривалої безперебійної роботи. Серед основних переваг також можна відзначити компактність, за рахунок якої можна економити виробничі площі. Крім того, пристрій може виконувати роботу в автономному режимі, а також характеризується низьким рівнем енергоспоживання. Таким чином, зневоднювач є не тільки гарантом екологічної безпеки, а й виступає в якості економічно вигідного придбання.

https://aquapolymer.com.ua/ https://makbox.com.ua/tank/

Адрес

79035, Украина, г. Львов, ул. Зелёная 149, оф. 127

Телефон

+38 067 245 88 89
+38 044 300 29 88
+38 032 245 89 88


E-Mail

aquapol.ing@gmail.com

Автор: