вНовости

Новітні заходи безпеки від «Дікергофф Цемент Україна» проти контрафактної продукції

Стережіться контрафакту!

У розпал будівельного сезону все частіше у споживача виникають питання щодо якості цементу та місцях, де можна придбати перевірену продукцію. Споживач сьогодні вже добре розуміє небезпеку використання підробленого цементу. Низька якість такої продукції прямо впливає на якість бетону та міцність побудованої споруди.

За останні роки проблема фальсифікату (підробки) цементу набула великої актуальності. Сьогодні фальсифікований товар можна знайти навіть у великих будівельних супермаркетах на полицях поряд із якісним цементом від виробника. Поки є попит на дешевий неякісний товар – буде і пропозиція. Тому зараз сам споживач повинен захищати себе – перевіряти упаковку (мішок) цементу, його маркування, а також не купувати товар у сумнівних місцях: з машин на трасах, у неспеціалізованих торгових точках, «з рук».

 ПАТ «Дікергофф Цемент Україна» серйозно ставиться до захисту своєї продукції та надає споживачу усю необхідну інформацію, щоб він мав змогу легко перевірити якість цементу. Наша служба безпеки співпрацює із контролюючими та правоохоронними органами у проведенні моніторингу продукції на ринку та боротьбі із недобросовісними виробниками. Ми також попереджаємо споживачів, роз’яснюємо ризики використання фальсифікату у наших рекламних матеріалах. На даний час ми створили сторінку компанії у соцмережі Фейсбук, яка дозволяє нам швидко та доступно інформувати наших споживачів про нашу діяльність і, звичайно, вкотре застерігати від контрафакту.

Споживачу цементу необхідно знати, що процес виробництва цементу регламентується нормативним документом ДСТУ Б В.2,7-46:2010. ДСТУ Б В.2.7-112-2002 регламентує вимоги до пакування цементу.  На мішку справжнього цементу повинні бути вказані ці стандарти.

Мішок справжнього цементу від «Дікергофф»  відповідає усім вимогам ДСТУ, а також має спеціальний захист:

ОСНОВНІ ЕЛЕМЕНТИ ЗАХИСТУ МІШКА:

1. РЕЛЬЄФНИЙ, ФАКТУРНИЙ ПАПІР

Щоб переконатися в справжності мішка, треба перевірити папір на дотик.
 

2. УЛЬТРАФІОЛЕТОВИЙ ЗНАК

Він розташований на дні мішка, та проявляється при наведенні на нього ультрафіолетового проміння.

 

Основні ознаки фальсифікованого цементу, який зустрічається на ринку:

1) Маркування на мішку не відповідає ДСТУ

2) На мішку не вказаний виробник цементу

3) На мішку не вказаний пакувальник цементу

4) На мішку не вказана дата виробництва

5) Вага мішку не відповідає нормам ДСТУ та вказаній на мішку

6) Вага мішку не відповідає зазначеній на мішку марочності

Якщо у Вас виникають запитання, або Ви натрапили на фальсифікат, просимо негайно звертатись до наших менеджерів. Наш телефон у Києві: (044) 536-19-53.

Джерело: ПАТ «Дікергофф Цемент Україна»
Інформацію розміщено на правах реклами

Автор: