вПолезно

Основні переваги сонячних колекторів

osnovni-perevagi-sonyachnix-kolektorivКомпанія «Правильне електроживлення» реалізує сонячні колектори https://prel.prom.ua/g9495911-sonyachn-kolektori які з кожним днем ​​користуються в українського споживача все більшою популярністю. Якщо ви хочете забезпечити свою сім’ю гарячою водою, за підігрів якої вам не доведеться платити, тоді вам варто замовити обладнання для автономної сонячної електростанції. Реалізуються сонячні геліоколектори як сезонного, так і всесезонного типу. Надається якісна безкоштовна консультація. У каталозі представлено обладнання як вітчизняного, так і західного виробництва.

Середньостатистичний українець витрачає як мінімум третину свого сімейного бюджету на оплату комунальних послуг. Найдорожчим є підігрів води для її подальшого використання в побуті. Але наявність сонячного колектора дасть вам можливість заощадити — ви позбудетеся необхідності оплачувати рахунки за підігрів води. Сама техніка повністю окупиться вже протягом 1-5 перших років її експлуатації (в залежності від регіону). Якщо кількість сонячних днів в регіоні достатню (наприклад, в Криму або в Одесі), то і окупність сонячних колекторів буде більш швидка.

Сонячні колектори дозволяють зберегти навколишнє середовище — відсутні шкідливі випари або викиди. Техніка універсальна у використанні. Підходить для підігріву води як в приватних будинках, так і на об’єктах комерційного і промислового призначення. Надлишок електричної енергії можна продавати державі за високою ціною згідно з програмою «зелений тариф».

Автор: